Конффетка
Jr. Member

Репутація: 1
Просто киця
|
 |
« Відповідь #15 : Травня 26, 2008, 03:40:57 pm » |
|
безглуздя,то безглуздя,але є ті ревнощі...Явні чи приховані...От я дуже ревнива і нічого не можу з цим зробити....
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Іона
|
 |
« Відповідь #16 : Червня 06, 2008, 03:30:16 am » |
|
Кажуть, ревнує значить любить. Ви погоджуєтесь?
|
|
|
|
|
Записаний
|
Ні одна людина у світі не варта вашах сліз, а та яка їх варта, ніколи не заставить вас плакати.
|
|
|
|
~EzZhyg__Helen~
|
 |
« Відповідь #17 : Червня 08, 2008, 09:49:55 am » |
|
частково да
|
|
|
|
|
Записаний
|
За свободу можна второй раз родится здохнуть тысячи раз..НО не опустится (с) Lumen 
|
|
|
|
admin
|
 |
« Відповідь #18 : Червня 12, 2008, 12:35:02 pm » |
|
ага 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
НАВка
Jr. Member

Репутація: 3
Life's good!
|
 |
« Відповідь #19 : Липня 15, 2008, 03:19:09 am » |
|
ні, не обов"язково...для мене любов без ревнощів існує...я наприклад не ревнива людина
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
Skreamo
Newbie
|
 |
« Відповідь #20 : Серпня 10, 2008, 11:56:27 am » |
|
Невже любов -це ревність? любов -це довіра...до людини,яку любиш. А ревність - навпаки. Мені дуже стає смішно,коли кажуть..., що ревнує значить любить  особливо ще й тоді ,коли ревнує до кожного стовпа. на мою думку..ревність просто безглузда. коли людину любиш,то ти їй довіряєш,а вона - тобі... Не говори дурниць. З чисто свідомої точки зору, якщо дивитися на кохання тверезою головою, тобто, якщо на мозги не впливають ніякі емоції, то ти права. Але, закохаєшся посправжньому і тоді побачиш, що такого не існує!!!! Тому що світлою головою на кохання не можливо дивитися, бо, як я вже писав вище, кохання - це своєобразна емоція, яка впливає на мозги.... В Ревнощах НІЧОГО НЕМАЄ ПОГАНОГО!!!!! Це нормальна річ!!!! Якщо за весь час ваших стосунків, вашого кохання, ніхто з вас ніколи не ревнував, погодьтеся - це дуууууууже підозріло!!!!! Ревнощі потрібні у нашому житті. По кохаєте посправжньому, тоді зрозумієте...  ПС: Не плутайте кохання з любов"ю... Це зовсім різні речі.... Все мною написане вище стосується кохання, а не любові....
|
|
|
|
« Останнє редагування: Серпня 10, 2008, 11:59:30 am від Skreamo »
|
Записаний
|
|
|
|
ДикА КреАтиVкА
Jr. Member

Репутація: 7
ТворчА
|
 |
« Відповідь #21 : Серпня 10, 2008, 03:42:15 pm » |
|
Добре, погоджуюся, що ревнощі мають певне місце у кохані, але коли їх надто багато - то ненормальнго! Адже якби ви не крутили ті ревнощі - а то завжди буде недовіра до партнера. Так, ти часом можеш кинути якусь думку з приводу ревнощів, навіть чудово довіряючи партнеру. Але як тільки глянеш в очі своїй половинці, котрій довіряєш - то все стає на свої місця, і думка зникає сама собою. Так, є люди, котрі ревнують до кого завгодно, але задумайтеся: "Хіба ваш(а) друг(подруга) настільки дає вам багато підстав до тої недовіри?!"
А взагалі, люди, я вважаю, що кожен будує свої стосунки зі своєї точки зору. Тому якщо для когось ревнощі - то я факт і показник справжнього кохання, то для таких людей як я ревнощі - це тільки недовіра от і все... Тому і відповідно як і мислити так і будувати стосунки всі будуть у різних напрямках: хтось буде намагатися встановити прозорі, душевні, фундаментуючі на довірі почуття, а хтось буде переконувати себе, що поки ревнує то любить... і нічо то не страшно =) Коротше, кому як зручніше - то так і будуйте =)
|
|
|
|
|
Записаний
|
Хочеш, покажу світ, Там, де я не бувала. Хто я, вогонь чи лід? Досі я ще не знала. Хто ти, спитай мене. Хто я спитай у неба. Але що все мине, Знати мені не треба.
|
|
|
|
April fish
|
 |
« Відповідь #22 : Серпня 11, 2008, 02:43:44 am » |
|
ДикА КреАтиVкА ++++++++++++))))))))))))
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
Skreamo
Newbie
|
 |
« Відповідь #23 : Січня 11, 2009, 07:08:22 am » |
|
ревнощі були, є і будуть. Забийте.....
....і якщо ваша половинка ревнує, а ви через це на нього образилися, тоді, подумайте, яке нах кохання, якщо ви не спробували його зрозуміти, а тупо взяли і образилися?!?! еге ж..........
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
daylight
Newbie
Репутація: 0
|
 |
« Відповідь #24 : Січня 21, 2009, 12:49:28 am » |
|
Напевно ж ні... Той хто дійсно кохає і ревнувати буде по справжньому...
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
agohoalla
Newbie
|
 |
« Відповідь #25 : Лютого 07, 2009, 12:57:31 am » |
|
слушаю .C.Catch - Heaven and Hell
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
LaverneDeen
Newbie
|
 |
« Відповідь #26 : Лютого 13, 2009, 02:29:31 am » |
|
Добрый день.Расскажите, что Вы подарите мужу на 14 февраля?
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
Lime
Newbie
|
 |
« Відповідь #27 : Червня 09, 2010, 04:51:40 pm » |
|
Невже любов -це ревність? любов -це довіра...до людини,яку любиш. А ревність - навпаки. Мені дуже стає смішно,коли кажуть..., що ревнує значить любить  особливо ще й тоді ,коли ревнує до кожного стовпа. на мою думку..ревність просто безглузда. коли людину любиш,то ти їй довіряєш,а вона - тобі... Не говори дурниць. З чисто свідомої точки зору, якщо дивитися на кохання тверезою головою, тобто, якщо на мозги не впливають ніякі емоції, то ти права. Але, закохаєшся посправжньому і тоді побачиш, що такого не існує!!!! Тому що світлою головою на кохання не можливо дивитися, бо, як я вже писав вище, кохання - це своєобразна емоція, яка впливає на мозги.... В Ревнощах НІЧОГО НЕМАЄ ПОГАНОГО!!!!! Це нормальна річ!!!! Якщо за весь час ваших стосунків, вашого кохання, ніхто з вас ніколи не ревнував, погодьтеся - це дуууууууже підозріло!!!!! Ревнощі потрібні у нашому житті. По кохаєте посправжньому, тоді зрозумієте...  ПС: Не плутайте кохання з любов"ю... Це зовсім різні речі.... Все мною написане вище стосується кохання, а не любові.... ПОГОДЖУЮСЬ ЦІЛКОМ))) я наприклад дуже ревнивий) хто ще є такий, як я??
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|