|
Іона
|
 |
« : Березня 22, 2008, 08:58:36 am » |
|
Про це всі знають, про це всі говорять, про це всі думають... Найвідоміші філософи світу не з могли пояснити це почуття. То, що таке любов на вашу думку???
|
|
|
|
|
Записаний
|
Ні одна людина у світі не варта вашах сліз, а та яка їх варта, ніколи не заставить вас плакати.
|
|
|
SPASuka
ROCK-foreva
Global Moderator
Jr. Member

Репутація: 3
СпРаВеДлИвИй МоДеР
|
 |
« Відповідь #1 : Березня 22, 2008, 10:06:44 am » |
|
Любов це те за що варто жити і водночас те, що нас вбиває ...
пе.се. ото сказанув )
|
|
|
|
|
Записаний
|
Смерть це стріла запущена в нас, а життя це та мить доки вона летить (с) якись філософ =)
пе.се. кожен має право на власну точку зору
|
|
|
|
~EzZhyg__Helen~
|
 |
« Відповідь #2 : Березня 22, 2008, 10:23:41 am » |
|
ха...жирняцко сказав Кохання - це довіра, це віра, це ніжність, це ласка, це окремий світ, який існує тільки для двох.
|
|
|
|
|
Записаний
|
За свободу можна второй раз родится здохнуть тысячи раз..НО не опустится (с) Lumen 
|
|
|
|
Іона
|
 |
« Відповідь #3 : Березня 23, 2008, 08:07:32 am » |
|
Любов - це свято, це надія, Найкраще світло у житті. Любов - це супереч і диво І все, що світле у душі... Любов - це щастя і розлука, І біль, і усмішка ясна. Любов є чиста і прозора, І сяйво, що границь незна... Любов - велика дивовижність, Цей сон веде у забуття, Солодкий біль й легке зітхання, Найкраще світле почуття... 
|
|
|
|
|
Записаний
|
Ні одна людина у світі не варта вашах сліз, а та яка їх варта, ніколи не заставить вас плакати.
|
|
|
|
~EzZhyg__Helen~
|
 |
« Відповідь #4 : Березня 23, 2008, 12:24:42 pm » |
|
Це ти сама написала?
|
|
|
|
|
Записаний
|
За свободу можна второй раз родится здохнуть тысячи раз..НО не опустится (с) Lumen 
|
|
|
|
Іона
|
 |
« Відповідь #5 : Березня 23, 2008, 01:31:29 pm » |
|
Це ти сама написала?
Ні, я з нету скачала, але віршик дуже красиви і про любов....
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
wmzix
Jr. Member

Репутація: 5
Має право на все
|
 |
« Відповідь #6 : Березня 24, 2008, 02:37:38 am » |
|
Це коли ти розумієш, людину без слів і готовий за ради неї на все навіть в шкоду собі
|
|
|
|
|
Записаний
|
Бери не то что легче, а то что хочешь.
|
|
|
|
~EzZhyg__Helen~
|
 |
« Відповідь #7 : Березня 24, 2008, 09:15:46 am » |
|
як казав колись мій знайомий...... Ето нєчто... шась гарне і світле 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
ДикА КреАтиVкА
Jr. Member

Репутація: 7
ТворчА
|
 |
« Відповідь #8 : Квітня 18, 2008, 07:10:33 am » |
|
Пояснити що таке кохання словами - нереально, це треба відчути 
|
|
|
|
|
Записаний
|
Хочеш, покажу світ, Там, де я не бувала. Хто я, вогонь чи лід? Досі я ще не знала. Хто ти, спитай мене. Хто я спитай у неба. Але що все мине, Знати мені не треба.
|
|
|
enigma
Jr. Member

Репутація: 2
|
 |
« Відповідь #9 : Травня 07, 2008, 12:19:29 pm » |
|
Любов дає нам крила, які підіймають нас на гребні хвиль щастя...
|
|
|
|
|
Записаний
|
Я не всегда знаю, о чем говорю, но знаю, что права (с)
|
|
|
|
~EzZhyg__Helen~
|
 |
« Відповідь #10 : Травня 07, 2008, 02:25:43 pm » |
|
І так само може ті крила....відняти....(
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
Конффетка
Jr. Member

Репутація: 1
Просто киця
|
 |
« Відповідь #11 : Травня 07, 2008, 04:12:50 pm » |
|
Це коли засинаючи і прокидаючись думаєш про кохану людину, хочеш його(її) бачити щодня ,коли нічого навкруги не помічаєш, коли хочеш бути для нього(неї) самою(им)-самою(им)................. І ще дуже багато таких коли.А,зрештою, у кожного своя любов і свої почуття.....
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
Hieronymus
Full Member

|
 |
« Відповідь #12 : Травня 09, 2008, 01:54:28 pm » |
|
...Іона, Ти собі навіть не уявляєш, яку широку тему зачепила... Що таке любов??? Але ж ЛЮБОВ буває різна... а тут у відповідях присутній лише один вид Любові... А чи ЛЮБОВ не є щось більше, ніж кохання чоловіка і жінки??? Для роздумів пропоную один уривочок: "Любов - довготерпелива, любов - лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить. Любов ніколи не переминає" (13 розділ "Послання до Коринтян" апостола Павла).
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
~EzZhyg__Helen~
|
 |
« Відповідь #13 : Травня 09, 2008, 05:01:50 pm » |
|
...Іона, Ти собі навіть не уявляєш, яку широку тему зачепила... Що таке любов??? Але ж ЛЮБОВ буває різна... а тут у відповідях присутній лише один вид Любові... А чи ЛЮБОВ не є щось більше, ніж кохання чоловіка і жінки??? Для роздумів пропоную один уривочок: "Любов - довготерпелива, любов - лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить. Любов ніколи не переминає" (13 розділ "Послання до Коринтян" апостола Павла).
ой....не завжди вона така...а зараз практично і немає такої, на жаль....(
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
Hieronymus
Full Member

|
 |
« Відповідь #14 : Травня 10, 2008, 06:27:14 am » |
|
...так, ДуБа, Ти права, що "не завжди вона така", але те, що ми не бачимо такої Любові навколо себе, ще не означає, що її не існує у світі!... і ще одне, що кожен з нас робить для того, щоб наша Любов була такою, що кожен з нас робить для того, щоб, взагалі, Любові стало у світі хоч на капельку більше?... адже це залежить від кожної людини зокрема... Трохи заідеально сказано, але ж життя наше - то є прямування від важкої, деколи жорстокої реальності до ідеалу... ого, оце захопився... кароче, я хотів сказати: "ДуБа, трохи більше оптимізму!!!" ОК? Saljut!  ...
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|